Servering med stil

Susan Langes keramiske værksted

I vores nære miljø bor kunstner og keramiker Susan Lange, som tilbyder unik keramik til servering af eksempelvis snacks, salater eller kyllingepølser.

Susan har eget studio med værksted og atelier i St. Anslet nær Hejlsminde, hvor man kan opleve flere rum fyldt med unikaer i form af keramiske figurer, fade og skåle.

Efter sin uddannelse på kunsthåndværkerskolen i Kolding (i dag Designskolen Kolding) har hun siden 1994 arbejdet i eget værksted og jævnligt præsenterer hun sin keramik på udstillinger rundt om i verden.  

Susan er historiefortæller og hendes små værker giver plads til refleksioner og fordybelse. Hendes tidsløse kreationer er skabt med øje for form, farve, struktur og stoflighed. Egenskaber som harmoni, livagtighed, blød og kantet bliver bygget ind i den enkelte ting og lever videre i for eksempel kopper, skåle, skulpturelle krukker og kar.

Susan fortæller: ”Som keramiker omsætter og bruger jeg min nysgerrighed og skaberglæde i det levende materiale LER. Jeg samler indtryk til nye udtryk”. Den omgivende smukke natur er også en stærk inspirationskilde i Susans arbejde - der er ikke langt fra hav, skov og Sønderjyllands skønne marker, hvor naturens friske luft giver fornyet livsglæde og skaberlyst. 

Susan Langes keramikværksted er bestemt et besøg værd. Du kan også se mere på susan-lange.dk eller på Facebook og Instagram ”Studio Keramik v/ Susan Lange”.